Злiї буревії

Злiї буревії

Перший понеділок літа відзначився шквальними поривами вітру та злими зливами, які завдали доволі–таки значних збитків. Дощ, сильні пориви вітру призвели до знеструмлення близько сотнi населених пунктів.

Катаклізм із підземелля

Катаклізм із підземелля

Ще трохи і під час кожної великої зливи тернопільські комунальники (та й не тільки вони) більше потерпатимуть не через традиційне затоплення вулиць в низинних районах міста, а через невидимі руйнування під ними.

Едуард Хіль. Останній хіт

Едуард Хіль. Останній хіт

Завтра в Петербурзі поховають відомого співака радянської доби Едуарда Хіля. Він помер у ніч на 5 червня у лікарні. До шпиталю 78–річний Едуард Хіль потрапив з інсультом iще на початку квітня, відтоді його життя підтримував лише апарат штучної вентиляції легень, повідомила «Газета.ру».

Кулаки, як у Ландiка

Кулаки, як у Ландiка

Харківська клініка «Укрзалізниці», де проходить лікування Юлія Тимошенко, опинилася в центрі уваги засобів масової інформації через ще один гучний скандал. Тиждень тому сюди потрапила студентка Дар’я Лазюк, яку, за її словами, побив син харківського міського голови Геннадія Кернеса — Родіон Гайсинський.

«Прилизаний» і гламурний

«Прилизаний» і гламурний

Попри те, що ремонт історичної вулиці ще не завершено, і, за словами голови Київміськдержадміністрації Олександра Попова, поновиться після Євро–2012, на Трійцю Андріївський відкрили з піснями, танцями, Пронею і Голохвастовим, Олегом Скрипкою та купою чиновників.

Випадковi жертви чи найманцi Каддафi?

Випадковi жертви чи найманцi Каддафi?

Десять років ув’язнення та виправних робіт — такий вердикт оголосив учора військовий суд Тріполі. До такої ж мiри покарання засудили 19 українцiв, одного росіянина і трьох білорусів. Ще один громадянин Росії Олексій Шадров, якого назвали ватажком групи «найманців» Каддафi, отримав довічне ув’язнення.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики