РАХУНКОВА ПАЛАТА

01.06.2012

7 млрд.гривень

витратили торік підприємці на перевірки і регулювання своєї діяльності, заявив голова регіональної ради підприємців у Харківській області Денис Ткачов.

2,5 млрд.доларів

щороку сплачують наші громадяни за віртуальні послуги дозвільного характеру, пише у своєму звіті Антимонопольний комітет.

5 млн.євро

виділив у 2012 році на підтримку та розвиток туризму в Криму Європейський Союз, інформує Рада міністрів автономiї.

151 тис.абітурієнтів

узяли участь у тестуванні з української мови і літератури під час зовнішнього незалежного оцінювання, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

620 українців

виконують миротворчі завдання у складі дев’яти місій Організації Об’єднаних Націй і Північноатлантичного альянсу, повідомив Департамент преси і зв’язків iз громадськістю Міністерства оборони. .

177 фактів

сексуальних злочинів проти дітей зафіксували упродовж чотирьох місяців цього року українські правоохоронці, заявила заступник начальника Управління кримінальної міліції у справах дітей МВС Уляна Котлярова.

90 поїздів

додатково запустить залізниця Польщі на час проведення фіналу чемпіонату Європи з футболу Євро­2012, пише УНІАН.

81% українців

не планують найближчим часом наро­джувати дітей, ще 6 відсотків респондентів не визначилися. І лише кожен десятий українець планує дітей найближчим часом, свідчать дані опитування, проведеного компанією Research & Branding Group.

53 літаки,

30 гелікоптерів, 14 зенітно­ракетних комплексів і 14 бойових кораблів має намір відремонтувати до кінця поточного року Міноборони, повідомив його очільник Дмитро Саламатін.

23 євро,

або 244 гривні заробляє в середньому за одну годину житель Європейського Союзу, що в 16 разів більше, ніж заробляє українець, свідчить Федеральне статистичне відом­ство Німеччини.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>