«Безправна» Розинська

«Безправна» Розинська

Голосіївський райсуд Києва оперативно розглянув справу про інцидент між водієм Наталією Розинською та співробітниками Держ­автоінспекції, який стався 2 травня, і визнав телеведучу винною, позбавивши її водійських прав на один рік.

Одні на двох

Одні на двох

Зі зрощеною грудною кліткою та з однією печінкою на двох дівчата з’явилися на світ 25 травня в пологовому будинку першої міської лікарні міста Краматорська. Майбутня мама сама прийшла у приймальне відділення, коли в неї відійшли води. Жінці зробили ультразвукову діагностику — виявилося, буде двійня. Лікарі призначили кесарів розтин.

Собачий марафон

Собачий марафон

Героєм останніх тернопільських міліцейських хронік стала вівчарка на ім’я Рекс iз кінологічної служби обласного управління внутрішніх справ. Пес не тільки безпомилково «тримав слід» злочинців упродовж п’ятнадцятикілометрової дистанції, а й допоміг потім затримати одного з них.

Щось не те з’їли?

Щось не те з’їли?

22 випускники Одеської юридичної академії, президентом якої є Сергій Ківалов, потрапили до міської інфекційної лікарні з попереднім діагнозом гастроентероколіт — після того, як відсвяткували випускний у ресторані «Золотий берег».

Амністія для колишнього

Амністія для колишнього

Миколаївський райсуд позавчора виправдав колишнього заступника мера Одеси Вахтанга Убірію, звинуваченого у хуліганстві, однак визнав винним у перешкоджанні журналістській діяльності, амністувавши його при цьому. Цю справу Феміда розглядала більше року.

Прудкий Рудь

Прудкий Рудь

Тема дніпропетровського «мажора» Дмитра Рудя, який у жовтні 2010 року на своєму джипі смертельно травмував трьох жінок, ще довго буде предметом посиленої уваги з боку громадськості.

Двоязикий референдум

Двоязикий референдум

Вирішити питання про надання російській мові офіційного статусу можна лише на всенародному референдумі, заявив днями депутат від Партії регіонів Юрій Болдирєв. Про те, що ця позиція є не приватною думкою українофоба, а всерйоз продумується в партійному офісі, свідчить і джерело розповсюдження такої ідеї — прес–служба ПР.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Фанати, за «ґрати»!

Фанати, за «ґрати»!

Офіційну столичну фан–зону чемпіонату Євро–2012, загальною площею 51 тисяча квадратних метрів (від вулиці Інститутської до Бессарабки), уже огороджують та готують до відкриття, запланованого на 8 червня.

Всі статті рубрики