НОВИНИ ПЛЮС

18.05.2012

8,3 млн. доларів

США — саме в таку суму оцінив статки свої і своєї родини, згідно з повідомленням Білого дому, президент США Барак Обама.

 

6,4 млн. квітів

висадять фахівці столичного комунального об’єднання «Київзеленбуд» до Дня міста, інформує офіційний сайт Київської міської державної адміністрації.

 

220 тис. державних актів

на право власності на землю видано в Україні з початку року, звітує Дер­жавне агентство земельних ресурсів.

 

100 тис. туристів

відпочили під час травневих свят у Криму, що на 7,4 відсотка більше, ніж торік, повідомляє прес–служба Міністерства курортів і туризму республіки.

 

1800 разів

на хвилину піддаються веб–атакам інтернет–користувачі, дослідили фахівці компанії «Лабораторія Касперського».

 

1400 дітей

не випустили за кордон українські прикордонники з початку року. З них 721 дитину — через відсутність необхідних дозвільних документів–доручень одного з батьків, підсумовує Держприкордонслужба.

 

100 країн

світу репрезентуватимуть уболівальники, які приїдуть в Україну на Євро–2012, впевнений речник Міністерства закордонних справ Олександр Дикусаров.

 

30– 32 градуси

становитиме максимальна температура в Україні влітку цього року, але погода стабільною не буде, заявила завідувач відділення кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Науково–дослідного інституту МНС Вазіра Мартазінова.

 

28% біоресурсів

знищило людство за останні 40 років, йдеться у доповіді під назвою «Жива пла­нета», складеному фахівцями Все­світнього фонду дикої природи.

 

25–те місце

серед 48 країн зайняла українська вища школа, згідно з рейтингом Інституту прикладних економічних і соціальних досліджень австралійського Університету Мельбурна. До п’ятірки кращих увійшли США, Швеція, Канада, Фінляндія і Данія.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>