Проміняла любов на кар’єру

08.05.2012
Проміняла любов на кар’єру

Кар’єра чи особисте життя? Рано чи пізно таке питання постає перед більшістю жінок, які багато працюють, адже органічно поєднувати перше з другим вдається далеко не всім. Довелося зробити непростий вибір і Стефані Джерманотті, більш відомій як Леді Гага. Співачка була змушена розірвати стосунки із зіркою серіалу «Щоденники вампіра» Тейлором Кінні, що тривали десять місяців. За інформацією журналу US Weekly, вдатися до такого кроку 26–річну знаменитість змусив надто напружений гастрольний графік. Нещодавно стартувало світове турне Born This Way Ball, у рамках якого Леді Гага має дати 110 концертів. «Це фактично безперервні виступи до кінця року, і Стефані зрозуміла, що в неї не залишатиметься часу ні на що інше, окрім роботи», — цитує видання джерела в оточенні співачки.

Водночас «добрі др­у­зі» пари запевнили журналістів, що ці стосунки від початку не могли бути тривалими. Леді Гага нібито вважала Тейлора надто егоїстичним і самозакоханим, а той і справді приділяв подрузі недостатньо уваги.

Джерманотта і Кінні познайомилися у липні минулого року, коли 30–річний актор знявся в ролі романтичного героя у кліпі поп–зірки на композицію You and I («Ти і я»). Зі знімального майданчика стосунки перейшли у реальне життя, і Леді Гага якось зізналася, що «ще ніколи не була такою щасливою, як із Тейлором».