«Жовті» пологи

04.05.2012
«Жовті» пологи

Відома американська актриса і співачка Джессіка Сімпсон нарешті народила дочку. «Нарешті», бо в жовтій пресі навколо її вагітності так довго роздували інтригу, що в читачів уже склалося враження, ніби Джесс вагітна щонайменше кілька років, а не дев’ять місяців. Спершу вона довго приховувала своє «цікаве становище», запевняючи, що «просто поправилася і їй це личить». Потім, коли вже всім усе було ясно, «Блондинка з амбіціями» (це назва одного з фільмів Сімпсон) старанно приховувала стать майбутньої дитини, ледве не щодня повідомляла про погіршення/покращення свого самопочуття, влаштовувала «вагітні» оголені фотосесії тощо.

І для Джессіки, і для її бойфренда, колишнього гравця Національної футбольної ліги США Еріка Джонсона, це перша дитина. «Ми так вдячні вам за любов, підтримку й молитви. Це найнеймовірніший досвід у нашому житті!» — написала Сімпсон на своїй офіційній інтернет–сторінці. Новонароджену дівчинку назвали Максвелл Дрю. «За планом» вона мала з’явитися на світ іще минулого тижня, тож навіть зіркові друзі Джесс та Еріка почали нервувати. «Джессіка досі не народила?! Я всерйоз непокоюся», — писала у своєму блозі співачка Кеті Перрі.

Зрештою все обійшлося добре — хоч і переносивши на кілька днів, 31–річна мама народила цілком здорову донечку вагою понад 4 кг.

 

А ТИМ ЧАСОМ

Днями приймала привітання і зірка фільму «Темний лицар» Меггі Джилленхол — тепер вони з чоловіком Пітером Сарсгаардом виховують уже двох доньок. Молодша, яку назвали Глорія Рей, з’явилася на світ іще 19 квітня, проте досі батьки факт її народження приховували.