Краса, що не вислизає

24.04.2012
Краса, що не вислизає

34–річна американська акторка Лів Тайлер в інтерв’ю журналу «Ель» поділилася секретами своєї краси та свіжості. Зірка фільмів «Володар перснів», «Армагеддон» та «Краса, що вислизає» переконана: її шкірі дуже допомагають свіжовичавлені соки, особливо огірковий. Лів ретельно стежить за тим, що вона їсть і п’є, та намагається вживати тільки здорову та корисну їжу, «наскільки це дозволяють обставини». Свою розкішну зачіску Тайлер пояснює так: «Я використовую багато кондиціонеру — цілу жменю, і не змиваю його протягом тривалого часу. Це робить волосся дуже м’яким і пухнастим».

Голлівудська зірка, яка виховує 7–річного сина, зізналася: великий вплив на неї справили панк–рокова мама — модель і співачка Бібі Б’юелл, а також бабуся. Остання передала секрет здорових блискучих нігтів: треба провести крейдяним олівцем по внутрішній стороні нігтів під час прийому ванни. Лів із дитинства зрозуміла, що саме з таких дрібних деталей і складається бездоганний образ діви на червоній доріжці.

Тайлер — обличчя реклами косметичної фірми «Живанши» з 2003 року — нещодавно стала ще й співачкою, тобто пішла стопами свого батька–рокера Стівена Тайлера, соліста групи Aerosmith. У трихвилинній чорно–білій рекламі парфумів Very Irresistible Givenchy Electric Rose Лів заспівала пісню групи INXS під назвою Need You Tonight. «Оспівані» парфуми з’являться в продажу у квітні.

А наприкінці зими у світовий прокат вийшов новий фільм за участю Тайлер–актриси — це романтична комедія «Робот і Френк» режисера Джейкоба Стейсі–Шреїра. Дія стрічки відбувається в майбутньому; самотньому холостякові стає другом робот, здатний спілкуватися з людьми. Партнери Тайлер у цій картині — Френк Ланджелла, Джеймс Марсден, Сьюзен Сарандон, Лів Шрайбер та ін.