«І не лінуйтеся нагинатися!»

13.04.2012

Поліція міста Лаббок, штат Техас, пригрозила штрафами власниці і працівницям клінінгової компанії, що надає послуги з прибирання квартир голяка або у спідній білизні. Як повідомив місцевий канал KCBD–TV, правоохоронці вважають, що діяльність агентства має чітку сексуальну спрямованість, і тому фірма повинна отримати відповідний дозвіл на надання інтимних послуг.

Власниця фірми натомість заявила, що її бізнес ніяк не пов’язаний із сексуальними послугами. Адже покоївки хоча й вигинаються перед замовниками «в чому мати народила», але при цьому ретельно прибирають приміщення і не мають жодних контактів із клієнтами. Це, мовляв, суворо обумовлено в контрактах. І якщо замовник зажадає близькості з прибиральницею чи бодай доторкнеться до неї, на допомогу дівчині прийде охоронець.

У поліції кажуть, що наразі не застосовуватимуть санкції до голих робітниць, бо від клієнтів не надходило ніяких нарікань. Проте якщо таке трапиться, буде проведено розслідування. Якщо виявиться, що покоївки надавали клієнтам секс–послуги, за кожен такий випадок господині агентства доведеться заплатити штраф у розмірі двох тисяч доларів.

До речі, у цьому сервісі американці — не перші. Фірма із прибирання квартир голяка діє в Чехії, а в Австралії є перукарня з напівголими майстрами.