Цунамі в її серці

13.04.2012
Цунамі в її серці

Усе ніяк не налагодиться особисте життя супермоделі Петри Нємцової. Позавчора представник агентства Next Models, що представляє інтереси зіркової чешки, підтвердив інформацію про те, що 32–річна Петра розірвала заручини з британським актором Джеймі Белманом.

Вони познайомилися в середині 2010 року, а вже в січні 2011–го — заручилися. Минулого літа Нємцова захоплено розповідала журналістам, яким казковим буде їхнє вінчання: «Ми вже обрали дату — червень 2012–го. Весілля пройде в Англії, на природі, тому що ми обидва любимо цю країну. А вбрана я буду в Marchesa. Я працюю з Керен Крейг і Джорджиною Чапман від моменту створення їхнього бренду, тому мені особливо приємно надягти цю сукню в такий особливий день...»

Що стало причиною розриву, не уточнюється. Але, за словами колег, супермодель зовсім не схожа на нещасну дівчину з розбитим серцем. Можливо, знайшла нового кавалера.

Хоча життя Петру таки потріпало. Нагадаємо, що в 2004 році Нємцова дивом вижила під час цунамі в Таїланді — тоді вона втрималася під потужною хвилею на верхівці пальми, отримала численні травми, довгий час перебувала у шпиталях. У тій катастрофі загинув бойфренд Петри, фотограф Саймон Атлі. Згодом модель заснувала «Фонд щасливих сердець», який допомагає сиротам, що вижили після цунамі. Певний час Нємцова зустрічалася з британським музикантом Джеймсом Блантом, а ось тепер порвала і з його колегою Белманом...