І м’ясо, і вушка, і рильце

І м’ясо, і вушка, і рильце

Шинка, зельц, ковбаса — це традиційні м’ясні страви на великодньому столі. Щоб не було так, як у тій приказці «Їла б ся смачно, так готувати лячно», дізнайтеся про приготування м’яса кілька кухарських таємниць.

Про сонячні хлібини — легкі, як з верби «котики»

Про сонячні хлібини — легкі, як з верби «котики»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Великдень — Великий день, до якого у нас вдома зазвичай готувалися заздалегідь, ще з настанням Великого посту. Все тут мало значення, кожна дрібничка, слово, погляд, рух сонця, повернення журавлів із вирію... Та найяскравіший спогад — то випікання пасок, отих сонячних хлібин, так їх називала моя бабуся. Вони — запашні, щедро прикрашені безконечниками, пташенятами, ружами–берегинями, сваргами–сонцями...

Всі статті рубрики