НОВИНИ ПЛЮС

03.04.2012

Справа Тимошенко

Генпрокурор Віктор Пшонка дав доручення щодо лікування Юлії Тимошенко у спеціалізованій медичній установі за межами Качанівської колонії. Про це йдеться у повідомленні прес–служби Генпрокуратури.

Лікування Тимошенко планується організувати в умовах спеціалізованого стаціонару в лікарні «Укрзалізниці» Харкова, сповіщає прес–реліз Мінздоров’я.

При цьому уряд Німеччини веде переговори з Києвом про можливе лікування екс–Прем’єра Тимошенко в Берліні, повідомляють ЗМІ з посиланням на німецьке інформагентство DPA.

Громадська думка

В Україні не залишилося регіонів, у яких більшість населення довіряла б Президенту Віктору Януковичу. Про це сайту ZN.ua повідомив генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто, спираючись на дані одного з останніх досліджень інституту.

За його інформацією, довіряють главі держави 21,9% українців, не довіряють — 65,9%. «На «його» Сході Януковичу не довіряють майже вдвічі більше людей, ніж довіряють (57,4% проти 30,6%). На Півдні 33% йому довіряють, 56% не довіряють», — повідомив гендиректор КМІС. У Центрі та на Заході України рівень довіри становить 12,5% і 14,6%, відповідно, не довіряють тут — 77,4% і 69,4%.

Соціолог зазначив, що українській опозиції також не довіряють вдвічі більше громадян, ніж довіряють.