Боролися, але не побороли

Боролися, але не побороли

В останні роки центр українського спорту поступово перемістився до Донецька, і на підтвердження цього впродовж останніх днів на трибунах реконструйованого Палацу спорту «Дружба» спостерігалося виверження вулкану вболівальницьких емоцій. Минулих вихідних фани відсвяткували виграш чемпіонського титулу хокеїстами «Донбасу», а позавчора 4000 глядачів прийшли підтримати баскетболістів «Донецька» у повторному чвертьфінальному матчі Кубка Європи проти «Летувос рітас».

Кінець казки

Кінець казки

Кіпрський АПОЕЛ став головним порушником спокою нинішнього сезону у найпрестижнішому турнірі Старого світу. Команда сербського фахівця Івана Йовановича довела, що система відбору до ЛЧ не така вже й несправедлива, якщо ти по–справжньому сильний. Пройшовши три кваліфікаційні кола «шляху чемпіонів» — тобто вибивши не таких сильних суперників, як, скажімо, четверті команди серії А або прімери, «Атлетичний футбольний клуб греків міста Нікосія» (скорочено — АПОЕЛ) на груповому етапі, діючи від оборони, обставив «Зеніт», «Порту» й наш «Шахтар», а вже в «плей–оф» вибив «Ліон» у серії пенальті. Але кожна казка має свій кінець. Позавчора кіпрську казку фактично завершив зірковий «Реал».

Щоб побачити Таїланд

Щоб побачити Таїланд

Після групового раунду кваліфікації чемпіонату світу в «єврозоні» залишилося 14 збірних–претендентів на поїздку до Таїланду. Сімка повпредів Старого світу на ЧС визначиться за підсумками раунду «плей–оф», у якому бере участь і команда України. Перший крок на шляху до «мундіалю» підопічні Геннадія Лисенчука зробили в грудні в Баку, вигравши свою «пульку» в суперечці з представниками Азербайджану, Хорватії та Македонії. Нагадаємо, той міні–турнір залишив не зовсім приємні враження. Хорвати, які не змогли пробитися до наступної стадії, звинуватили збірні України та Азербайджану у змові — мовляв, в останньо­му турі суперники зіграли матч так, аби за бортом «плей–оф» залишилися саме «картаті». Після того вже був і чвертьфінал чемпіонату Європи, де господарі–хорвати взяли в України реванш за бакинську образу й не потиснули нашим футзалістам руки. А позавчора українці реабілітувалися в Румунії. На перший матч «плей–оф» ЧС–2012 колектив Лисенчука їздив до міста Тиргу–Муреш і здобув переконливу перемогу над сусідами — 4:0.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики