Від Мінська до Брюсселя — холод і порожнеча

Від Мінська до Брюсселя — холод і порожнеча

Білорусь та Європейський Союз розпалюють дипломатичну війну. ЄС вирішив відкликати з Мінська послів усіх 27 країн–учасниць, повідомила глава дипломатії ЄС Кетрін Ештон. Це вiдповiдь на аналогiчний крок Бiлорусi: днями Мiнськ вiдкликав своїх постійних представникiв у Брюсселі та Варшаві.

Кров i папiр

Кров i папiр

За оприлюдненими вчора даними ООН, у Сирії з березня минулого року, коли сили безпеки країни розпочали жорстоко придушувати акції опозиції, загинуло вже більше 7,5 тисячi осіб. Як повідомив заступник Генсека ООН Лінн Паско, за «гідними довіри свідченнями», часто в Сирії впродовж доби гинуть бiльше ста цивільних осіб, серед них багато жінок і дітей. Влада Сирії, зі свого боку, заявляє про 2493 загиблих цивільних. І додає, що в сутичках з «озброєними бандами» загинуло 1345 військовослужбовців i співробітників сил безпеки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Путін перейшов кордон

Путін перейшов кордон

Учора мережею інтернет поширилися новина — у Запоріжжі з’явилися білборди Володимира Путіна. 20 штук. Крім портрета «героя», на них напис: «Стабільна Росія — стабільна Україна». Якийсь лихий передвиборчий жарт, що помилився країною і замість агітувати російських виборців завис на стовбцях українського міста?

Всі статті рубрики