Син за тата відповідає...

Син за тата відповідає...

Ця ДТП сталася ще у 2003 році поруч із будівлею Тернівського райсуду в Кривому Розі. При зустрічному русі не розминулися автомобіль, керований 48–річним Володимиром Ісаєвим, і мотоцикл iз коляскою, на якому двоє хлопців везли холодильник. Хлопці на мотоциклі від отриманих тяжких тілесних травм померли в лікарні. Встановити винуватця аварії виявилося непросто, бо не знайшлося жодного безпосереднього свідка. Проте в порушеній справі фігурував як очевидець один громадянин. І під час слідства, і в судовому засіданні він давав свідчення. Ще й божився, що самого моменту аварії не бачив, бо проїхав на якісь секунди раніше і зупинився тільки тоді, коли позаду почув страшний удар.

Заробили на «Субару»

Заробили на «Субару»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Правоохоронці оперативним шляхом дізналися, що в місті Сміла є два рідні брати, котрі торгують наркотиками, наче картоплею, ні від кого не ховаючись. «Як стало відомо, 25–річний молодик разом зі своїм 26–річним братом налагодили постачання на Черкащину наркотиків із сусідніх областей. Вони швидко здобули популярність серед місцевих любителів цього зілля і торгували ним направо й наліво», — розповіли «УМ» у прес–службі обласної міліції.

І продюсер, і актриса

І продюсер, і актриса

Півроку ця дівчина заробляла, транслюючи «кіно» власного виробництва в iнтернеті. За перегляди клієнти мали платити чималі гроші на її рахунок — і платили! Хоча ні продюсером, ні актрисою вона насправді не була. 24–річна мешканка Конотопа мала інший досвід — займалася проституцією у столиці. Покрутившись у цих «професійних» колах, вирішила, що зможе заробляти сучасніше і з легшим «застосуванням» власного тіла.

Корову — на пенсії

Корову — на пенсії

Поки справедливість узяла гору, листоноша одного із сіл Косівського району змушена була сидіти на безмолочній дієті, позаяк продала корову, аби пенсії та соціальні допомоги виплачувати землякам у повному обсязі. У таку халепу жінка, як повідомили «УМ» у прес–службі прикарпатської міліції, потрапила не з власної волі, а через жадібність молодої колежанки, котра виконувала обов’язки начальника відділення зв’язку. Ласа до чужих грошей, керівниця кілька разів щомісяця вносила неправдиві відомості в офіційні документи й недодавала листоноші по три тисячі гривень до загальної суми, призначеної для виплати односельцям.

Всі статті рубрики