Слова Путіна стали відлунням для «Еха»

Слова Путіна стали відлунням для «Еха»

У Росії розгорівся скандал довкола одного з нечисленних більш–менш незалежних (а отже, опозиційних) засобів масової інформації «Ехо Москви». Учора вранці холдинг «Газпром–медіа», який є контролюючим акціонером «Еха» (володіє 66–відсотковим пакетом акцій), висунув вимогу негайно переобрати раду директорів радіостанції. Передусім — вивести з керівного органу наукового керівника Вищої школи економіки Євгена Ясіна і заступника голови ради Дослідницького центру приватного права при президенті РФ Олександра Маковського.

Що європейцю — смерть, українцю — будматеріал

Що європейцю — смерть, українцю — будматеріал

Суд в італійському Турині засудив до 16 років ув’язнення швейцарського мільярдера Стефана Шмідейна та бельгійського барона Жана Луї де Картьє. Обох товстосумів визнано винними у завданні шкоди довкіллю, що призвело до смерті понад трьох тисяч осіб. Усі вони працювали на заводах компанії Eternit SA, яка виробляла азбестові суміші і належала двом засудженим.

Шпигуни важливіші за космос

Шпигуни важливіші за космос

Президент США Барак Обама вніс на розгляд Конгресу свій варіант бю­джету на наступний фінансовий рік (у Штатах він починається з 1 жовтня). Згідно з президентським прогнозом, його дефіцит становитиме близько 901 мільярда доларів (для порівняння: бюджет України на 2012 рік становить трохи більше 40 мільярдів). Утім для США це досить «терпимий» показник. На противагу європейським державам, які для порятунку своїх економік намагаються «затягнути пояси», Обама, навпаки, пропонує збільшити видатки, щоб стимулювати економічне зро­стання. Також законопроект передбачає виділити 350 млрд. дол. На створення робочих місць. Натомість багатим доведеться розкошелитися: тих американців, чий дохід перевищує мільйон доларів на рік, Обама пропонує обкласти 30–відсотковим податком.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики