«Всенародну дію не здолати»

«Всенародну дію не здолати»

Лідія Євтушенко — одна з небагатьох із команди Президента Віктора Ющенка, хто до сьогодні працює у владі. Залишаючись при цьому членом політради «Нашої України» та заступником голови громадського об’єднання «Християнська Україна». Лідія Григорівна — головний спеціаліст відділу розвитку місцевого самоврядування Департаменту регіонального розвитку Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово–комунального господарства України. Будучи глибоко віруючою людиною, бачить суспільно–політичні процеси крізь призму духовних цінностей. Вважає, що держава, а, точніше, можновладці, зневажають і руйнують основні моральні принципи, керуючись гаслом «Поділяй і владарюй», замість «Об’єднуй і віруй». Займається політикою, бо вірить у створення держави, гідної нашого народу. Особливе значення в її житті має 8–річний досвід роботи у «Нашій Україні» — у 2004 і 2007 роках — голова міської та заступник обласної парторганізацій, керівник штабу в Дніпро­дзержинську. В розмові з «УМ» Лідія Євтушенко поділилася своїм баченням партійного сьогодення і політичних перспектив «Нашої України».

Нагадайте КОД до перемоги

Нагадайте КОД до перемоги

Кожні вибори, які відбуватимуться в Україні до «великих» парламентських виборів 28 жовтня, вважатимуться «репетицією». Таке кліше застосовують і до проміжних виборів органів місцевої влади, що відбулися минулої неділі в кількох регіонах. Один із результатів — перемога опозиції в Червоноармійському районі Житомирщини на виборах депутата облради — став підставою для тріумфальних реляцій деяких політичних сил. Однак при ближчому погляді виявляється, що радіти передчасно...

П’єса під театром ляльок

П’єса під театром ляльок

Полтавці, котрі минулої неділі поспішали до обласного театру ляльок на широко анонсовану зустріч із лідером ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком, змушені були повертати голоблі: активісти цієї партії просили перейти до будинку облпрофради, де та зустріч, зрештою, й відбулася. Щоправда, у набагато гірших умовах, із дефіцитом місць у залі. Прес–служба обласної організації ВО «Свобода» поширила повідомлення про те, що згадана зустріч була під загрозою зриву, оскільки за добу до неї, після попередніх офіційних домовленостей та оплати оренди зали, директорка театру ляльок їх скасувала — бо ж, мовляв, «не було погодження з обласною держадміністрацією».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики