Метамфетамін для трьох областей

Метамфетамін для трьох областей

Набув чинності вирок Апеляційного суду Дніпропетровської області стосовно п’яти членів організованої злочинної групи, яка створила нарколабораторію, де тривалий час виготовляли синтетичні наркотики. Злочинне угруповання складалося з мешканців Дніпропетровська — чотирьох чоловіків і однієї жінки. Щомісяця вони збували до півтора кілограма метамфетаміну.

Чи посадять Путіна в Україні?

Чи посадять Путіна в Україні?

Народний депутат Григорій Омельченко направив депутатський запит на ім’я Генпрокурора Віктора Пшонки та голови СБУ Ігоря Калініна (копія запиту є у розпорядженні «України молодої»). У ньому пан Омельченко закликає керманичів силових відомств порушити кримінальну справу, заарештувати і притягти до відповідальності прем’єр–міністра РФ Володимира Путіна. За що? «За завдання значної шкоди економічній та національній безпеці України, що створило реальну загрозу державному суверенітету України та, як співучасника злочину, за вчинення якого засуджена Юлія Тимошенко», — йдеться у депутатському запиті.

Окрiм того, Григорій Омелянович переконаний, що Путіна потрібно обов’язково притягти до кримінальної відповідальності як співучасника пані Тимошенко. Бо, якщо цього не станеться, тоді засудження і визнання винною самої Юлії Володимирівни Печерським райсудом столиці ставить «під великий сумнів законність, правосудність і справедливість вироку від 11 жовтня 2011 року». «За таких обставин вирок підлягає скасуванню, кримінальна справа — направленню на додаткове досудове слідство, а Юлія Тимошенко — негайному звільненню з–під варти», — констатує депутат Омельченко.

Всі статті рубрики