Працюй, дитинко, тобі вже місяць!

15.02.2012
Працюй, дитинко, тобі вже місяць!

Упродовж останнього місяця найпопулярнішою дитиною у світі стала дочка американської співачки Бейонсе Ноулз та репера Джей–Зі. Воно й не дивно, адже саме це подружжя утримує пальму першості серед найуспішніших сімей шоу–бізнесу. Знімки батьків із маленькою Блю Айві Картер, яка народилася 7 січня, оприлюднено на сайті Джей–Зі Life+Times. До п’яти світлин додається записка: «Запрошуємо розділити нашу радість. Дякуємо, що в цей прекрасний для нас час ви виявили повагу до нашого приватного життя. Сім’я Картер».

За перший місяць свого життя Блю Айві вже встигла знятися в рекламі і потрапити в чарт Billboard — Джей–Зі записав плач доньки і використав його в пісні Glory, яку присвятив Блю Айві.

Щоб заробити на своїй першій дитині більше грошей, Бейонсе і Джей–Зі запатентували оригінальне ім’я дівчинки як торговельну марку. Надалі зіркова пара розраховує випускати під брендом Blue Ivy Carter різноманітну продукцію — товари для дітей, косметику, одяг, іграшки, відеоігри, фільми та аудіозаписи.

Ще до видачі Картерам патенту в Каліфорнії на честь дочки Бейонсе назвали новий сорт марихуани — OG (Original Gangsta) Blue Ivy. Цьому Джей–Зі та його дружина перешкодити не могли. Натомість їм вдалося стати на заваді дизайнерові Джозефу Мбеху та компанії CBH, які намагалися зареєструвати марку Blue Ivy Carter NYC від свого імені.