Зірка «Оскара»

15.02.2012
Зірка «Оскара»

Для Вікторії Бекхем настала гаряча пора. До церемонії вручення «Оскарів» залишилося менше двох тижнів, і колишній Пош Спайс ніколи вгору глянути. Адже одразу кілька відомих кінозірок, не кажучи вже про менш відомих широкому загалу заможних осіб, замовили у Вікторії сукні для виходу на червону доріжку. За чутками, саме в туалетах від Бекхем на церемонії з’являться Шарліз Терон, Камерон Діаз та Гвінет Пелтроу.

Незважаючи на «передоскарівсь­ку» зайнятість, дизайнерка не забула про те, що її прихильниці з нетерпінням чекають показу колекції бренду «Вікторія Бекхем» на Тижні моди у Нью–Йорку. Свою першу колекцію на головному американському святі моди екс–«перчинка» показала тільки три роки тому, але уявити собі Нью–Йоркський тиждень без її дефіле вже неможливо.

І вкотре Віка не зрадила очікувань. Якщо минулого сезону модні критики відзначили її захоплення драпіруваннями (мабуть, на дизайнер­ському почерку позначилася вагітність), то цього разу в її колекції знову домінували прямі силуети й класичний крій. Окрім уже знаменитих «бекхемівських» суконь (скроєних по фігурі, без зайвих деталей, часто трохи нижче коліна), Вікторія показала моделі верхнього одягу в тій самій стилістиці. А також презентувала нову колекцію сумок, названу на честь дочки Харпер. Яка, до слова, прилетіла до Нью–Йорка разом із мамою й татом — під час показу Девід підтримував дружину, сидячи в першому ряду.