Зірка і джентльмен

10.02.2012
Зірка і джентльмен

Ситуацій, коли дружина заробляє значно більше за чоловіка, у сучасному світі не бракує. Особливо якщо йдеться про сім’ї знаменитостей, де зіркою є прекрасна половина, а до неї «присмоктався» альфонс. Рано чи пізно такі шлюби розпадаються, і тоді екс–благовірний, який сидів на шиї в жінки, зазвичай намагається обідрати її, як липку. Але британській поп–зірці Кеті Перрі пощастило — вона пов’язала долю з достойним джентльменом. Після розлучення 36–річний актор–комік Рассел Бренд відмовився взяти бодай копійку з чималого статку дружини.

Тепер уже колишні закохані почали зу­стрічатися у вересні 2009–го, після церемонії вручення премій MTV Video Music Awards. Кеті «пролетіла» у своїй номінації, і Бренд, із яким вони жили в одному готелі, охоче підставив співачці плече, щоб виплакатися. Через рік пара побралася, проте подружнє щастя тривало лише 14 місяців: у грудні 2011–го Рассел подав на розлучення «через непримиренні протиріччя». При цьому актор запевнив, що «завжди обожнюватиме» Кеті й «залишиться її відданим другом».

Днями розлучення було оформлено офіційно. Кеті, яка поставила під документами свій фірмовий підпис зі «смайликом», повернула дівоче прізвище Хадсон (Перрі — псевдонім). Оскільки шлюбного контракту пара не укладала, Бренд мав повне право претендувати на половину прибутків екс–дружини за період спільного життя. А це таки чимало — за підрахунками журналу «Форбс», 27–річна співачка заробила «чистими» понад 44 мільйони доларів. Проте Рассел виявився справжнім чоловіком і, хоча сам заробив у сотні разів менше за Кеті, категорично відмовився від її грошей.