РАХУНКОВА ПАЛАТА

10.02.2012

6,9 млрд. доларів

збитків завдали власникам суднокомпаній в минулому році напади сомалійських піратів, йдеться у доповіді американської неурядової організації One Earth Future Foundation.

 

500 млн. доларів

без вартості ліцензії коштуватиме будівництво в Україні першого етапу мобільної мережі третього покоління 3G, яке триватиме приблизно два роки, пише «ЛігаБiзнесiнформ».

 

3 млн. доларів

коштують викрадені з виставки в американському штаті Каліфорнія золоті самородки, видобуті ще під час «золотої лихоманки» в 1850–х роках, передає ІТАР–ТАКС.

 

1 млн. уболівальників

відвідають Польщу під час проведення матчів фінальної частини чемпіонату Європи з футболу влітку цього року, сподівається директор Євро–2012 сусідньої країни Адам Олькович.

 

560 тис. гривень

зобов’язав сплатити Господарський суд Одеської області власника риболовецької шхуни «Чаган» за забруднення нафтопродуктами пристані Західної військово–морської бази, повідомляє прес–служба Військової прокуратури Південного округу.

 

37 тис. українців

звернулися минулого року до Генерального консульства Польщі у Львові з клопотанням на отримання картки учасника малого прикордонного руху, розповів представник польського диппредставництва у Львові Домінік Вовнюк.

 

92% українців

не цілком усвідомлюють небезпеку інтернет–загроз, а тому більшість наших співвітчизників легко розстаються зі своїми паролями від електронної пошти чи акаунтів, наводить дані компанія «Майкрософт».

 

45% українців

найчастіше з алкогольних напоїв вживають пиво, а 41% частіше п’ють горілку, свідчать результати опитування, проведеного компанією Research&Branding Group.

 

40% киян

готові працювати нелегально, якщо заробітна плата буде високою. Про це свiдчить опитування фахівців Київського міського центру зайнятості.

 

12 міліметрів

настiльки пiднявся рівень води у Світовому океані за останні вiсiм років через танення крижаного покриву Гренландії та Антарктиди, йдеться у дослі­дженні НАСА.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>