Кому заважає Славістичний?

Кому заважає Славістичний?

За матеріалами перевірок Державної інспекції навчальних закладів України, Державна акредитаційна комісія (ДАК) анулювала ліцензію на спеціальність «Облік та аудит» Київського славістичного університету (КСУ). Але це не означає, що студентам терміново треба шукати інше місце навчання. Рішення комісії набуде чинностi лише після завершення цього навчального року. Тобто останній курс отримає дипломи, довчаться до кінця року й студенти інших курсів. Крім того, керівництву Київського славістичного університету доручено в тижневий термін вивести своїх студентів з неприйнятних для навчання та проживання навчальних приміщень та гуртожитків та упродовж трьох місяців усунути виявлені недоліки і порушення з надання освітніх послуг.

На цьому можна було б завершити статтю, якби не цікаві подробиці з життя вищезгаданого навчального закладу в останні півроку. В університеті припускають, що перевірки були невипадковими. І кажуть, що дехто вподобав землю, яку займає даний ВНЗ.

Надія — на небайдужих

Надія — на небайдужих

Володі Росенку лише 20 років. Він студент Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Завжди активний, добрий, має багато друзів. Досі він встигав скрізь — і в університеті, і на футболі, адже грає за збірну інституту. Напередодні Нового року Володі поставили страшний діагноз: апластична анемія важкого ступеня, тромбоцитопенія 3 ступеня, фібрильна нейтропенія. Зараз він перебуває на лікуванні в Черкаському онкологічному диспансері. Володя — з багатодітної вчительської сім’ї.

«Уночі температура в кімнаті опустилася до мінус шести»

«Уночі температура в кімнаті опустилася до мінус шести»

Учора в редакцію «УМ» звернулися мешканці київського гуртожитку, розташованого майже в центрі столиці. П’ятеро людей, серед яких лише один «чоловік» — десятирічний хлопчик, просто замерзають у своїх домівках. Як таке може бути у столиці, де навіть, хвалити Бога, про бомжів подумали, створивши пункти обігріву, з’ясовувала «УМ».

Всі статті рубрики