Доки завскладом не розлучить нас

02.02.2012

Дивакувата американка поб­ралася зі... складським приміщенням. Як повідомляє сайт каналу ABC News, так звана «шлюбна церемонія» відбулася в місті Сіетл, штат Вашингтон, минулої неділі й зібрала близько півсотні осіб.

Ім’я в дівчини теж оригінальне — Вавилонія Ейваз. Вона представляється як «член руху «За вільну від ідіотів Америку», але при цьому на «весіллі зі складом» вбралася у справжню білу сукню нареченої і розмалювала яскраво­червоною помадою не лише губи, а й щоки. Гості на «весіллі» теж більше нагадували клоунів. «Винуватиця торжества» пригостила їх вегетаріанським тортом.

За словами Вавилонії, вона закохалася у склад у грудні, коли разом зі своїми однодумцями по ініціативі «Захопи Сіетл» вийшла на акцію проти елітного житла. Ейваз зробила в покинутому складському приміщенні велике прибирання і стала на його захист — адже будівлю планують зруйнувати, аби звільнити майданчик для іншого будівництва. Вавилонія каже, що її «одруження зі складом» має вберегти історичну — 107­річну! — споруду від руйнації.

При цьому тілиста панянка підкреслила, що вважає свій шлюб зі складом... одностатевим. Очевидно, натякнувши на боротьбу секс­меншин за право офіційно вступати в одно­статеві союзи.

Ясна річ, що ніяких офіційних документів про створення сім’ї зі складом Вавилонія Ейваз не отримала. Зате прославилася далеко за межами Сіетла.