Правил.nema за $185 тисяч

Правил.nema за $185 тисяч

Від сьогодні всі охочі можуть подавати заявки на реєстрацію нових доменних імен першого рівня. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, з цією метою тепер можна використати практично будь–яке слово — від торгової марки чи назви організації до географічних назв. Відтак досить обмежений список звичних нам досі закінчень інтернет–адрес, як то .com, .org, .info чи .ua, може поповнитися безліччю інших — наприклад, .pepsi, .london чи .boyarka.

Вибуховий уран

Вибуховий уран

Новина про пожвавлення іранської ядерної програми викликала неабиякий резонанс у міжнародній політиці та інформаційному просторі. І поки політики видають обурені заяви та дискутують на тему нових санкцій для Ірану, практики діють. Учора в столиці країни було здійснено зухвалий теракт: заміноване авто вибухнуло поблизу Тегеранського технічного університету. Загинув професор цього навчального закладу, спеціаліст із ядерної фізики Мустафа Ахмаді Рошан, ще двоє людей отримали поранення. Як повідомляє іранська інформагенція Мехр, мотоцикліст, проїжджаючи повз припаркований автомобіль ученого, закинув усередину вибуховий пристрій.

Король хоче в президенти

Король хоче в президенти

Колишній нападник англійського футбольного клубу «Манчестер Юнайтед», француз Ерік Кантона, подався в політику. Після завершення спортивної кар’єри 1997 року він уже спробував свої сили в кіно, але цього йому видалося мало: тепер футболіст вирішив поборотися за посаду президента Франції. Для реєстрації кандидатом на президентських виборах, які відбудуться навесні, Кантоні треба зібрати підписи 500 глав самоврядних органів Франції. Екс–футболіст уже звернувся з відповідним листом–проханням до мерів міст та сіл, повідомляє французька газета «Ліберасьйон».

Що для польського хабарника рекорд, для українського — норма

Що для польського хабарника рекорд, для українського — норма

Колишньому директору Центру інформаційних проектів МВС Польщі Анджею М. висунуто звинувачення в отриманні найбільшого в історії польської судової системи хабаря. Як повідомляє польська «Щоденна правова газета», за гарантовану перемогу конкретних фірм у фіктивних тендерах цей чоловік узяв «на лапу» п’ять мільйонів злотих — це близько 1 мільйона євро. За інформацією заступника голови Варшавської прокуратури Вальдемара Тила, обвинувачення також висунуто сестрі хабарника, яка мешкає в Німеччині й допомагала йому переводити туди гроші, та ще двом членам родини. Заарештовано й представників компаній, які давали хабарі за перемогу в «липових» конкурсах.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики