«Янголів» багато не буває

06.01.2012
«Янголів» багато не буває

«Епідемія» розмноження серед «янголів» компанії «Вікторіяз сікрет» триває. Причому за принципом циклічності: після того, як мамами стали знамениті манекенниці Адріана Ліма, Даутцен Крус, Міранда Керр, про свою вагітність оголосили Лілі Елдрідж та Алессандра Амбросіо, яка три роки тому фактично започаткувала «бебі–бум» серед моделей «ВС»! Тепер 31–річна топ–модель збирається народити своїй донечці Ані сестричку або братика.

«Сім’я — найважливіша річ у моєму житті, і я неймовірно схвильована тим, що матиму ще одне маля, — зізнається бразилійка. — Мені пощастило, що в мене така любляча родина, яка готова завжди надати підтримку. І це благословення небес, що незабаром нас стане ще більше».

Батько майбутньої дитини, бізнесмен Джеймі Мазур, з яким Алессандра разом уже шість років, дізнався про потенційне поповнення в сім’ї ще у вересні. Радісну новину кохана «подарувала» йому на день народження. Животик у моделі вже помітно округлився, тож найближчим часом у роботі доведеться зробити перерву.

Щоб не засмучувати прихильників довгою відсутністю, Амбросіо ударно попрацювала, поки вагітності ще не було помітно. Фотосесій та рекламних відеороликів вистачить принаймні на кілька місяців, аби про красуню не забули. А після пологів манекенниця сподівається майже одразу повернутися до роботи. У тому, як швидко її тіло повертає бездоганні форми, всі мали нагоду переконатися після народження Ані.