Домашня драма Магдалени

Домашня драма Магдалени

Два з половиною тижні тривала пауза між третім і четвертим етапами Кубка світу, відведена на святкування католицького Різдва й Нового року. Щоправда, наприкінці грудня двадцять відомих біатлоністів пробіглися на стадіоні в Гельзенкірхені в шоу–гонці, де, нагадаємо, українці Валентина Семеренко й Сергій Седнєв фінішували другими. Менш радісним для нас вийшов перший офіційний старт 2012 року.

Неенергетичний «Ураган»

Неенергетичний «Ураган»

Цьогорічна національна першість з футзалу вперше проходить під егідою екстра–ліги — новоствореної організації, яка взялася виводити на нову орбіту український міні–футбол. Міні–футболісти — не перші в Україні «ігровики»–професіонали, які об’єдналися в єдиний пул заради підвищення рейтингу та збільшення прибутків. Цей комерційний проект наразі виглядає не надто переконливо. Адже левова частка уваги, як уболівальницької, так і фінансової, належить великому футболу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ольга Маслівець: Акул на змаганнях бачимо регулярно

Ольга Маслівець: Акул на змаганнях бачимо регулярно

Довгий час, із 1996 року до 2004–го, українську олімпійську скарбничку стабільно поповнювали медалями представники вітрильного спорту. Та після завершення кар’єри Ігорем Матвієнком і Євгеном Браславцем, Русланою Таран і Оленою Пахольчик, Родіоном Лукою й Георгієм Леончуком Україна суттєво здала позиції «під вітрилами». Щоправда, не безнадійно. Синьо–жовтий прапор у титулованих товаришів по збірній підхопили віндсерфінгісти Ольга Маслівець та Максим Оберемко. Цікаво, що ця пара, яка з 2008 року зв’язала себе сімейними узами, — рекордсмен за кількістю проведених Олімпіад. За плечима Ольги та Максима — виступи на трьох і чотирьох Олімпійських іграх відповідно. Мають вони на руках і перепустки до Лондона–2012, так що послужний список поповниться.

З огляду на постійний прогрес у результатах Маслівець та Оберемка можна сподіватися, що ювілейні XXX Ігри можуть стати їхнім зірковим часом. Про підготовку до важливого старту, життя своєї родини на воді та суші кореспондентові «УМ» розповіла Ольга Маслівець.

Всі статті рубрики