НОВИНИ ПЛЮС

29.12.2011

Партактив

Партії ВО «Батьківщина» та «Народна самооборона» об’єднуються, щоб разом іти на парламентські вибори. «Відбулися консультації між керівництвом, прийнято рішення почати процес реального об’єднання наших політичних сил на базі партії «Батьківщина», — повідомив учора перший заступник голови «Батьківщини» Олександр Турчинов.

Бюджет–2012

Президент України підписав закон про державний бюджет на 2012 рік.

Справа Тимошенко

Захист Юлії Тимошенко планує звернутися зі скаргою до суду касаційної інстанції. «Я думаю, що касаційний розгляд буде», — повідомила на прес–конференції адвокат Валентина Теличенко, яка є представником сторони захисту у справі Тимошенко в Європейському суді з прав людини.

* * *

Сполучені Штати розчаровані рішенням Апеляційного суду Києва у справі Юлії Тимошенко й закликають українську владу звільнити колишніх урядовців з ув’язнення. «Ми вважаємо, що вони повинні мати необмежену можливість повною мірою брати участь у політичному житті, в тому числі у парламентських виборах наступного року», — заявив речник Державного департаменту США Марк Тонер на брифінгу.

Суд і діло

Апеляційний суд Києва визнав недостовірною інформацію про фінансування ВО «Свобода» олігархами, поширену газетою «Комуніст» у 2009 році.