НОВИНИ ПЛЮС

23.12.2011

Візити

Учора Президент Віктор Янукович здійснив офіційний візит до Турецької Республіки. В Анкарі він провів зустрічі з колегою Абдуллою Гюлем і прем’єр–міністром Реджепом Тайїпом Ердоганом. Під головуванням Януковича й Ердогана відбулося перше засідання спільної Стратегічної ради високого рівня. Серед підписаних документів — план дій щодо розвитку двосторонніх відносин між Україною та Турецькою Республікою на 2012—2013 роки, міжурядова угода про умови взаємних поїздок громадян, програма співробітництва в галузі культури на 2012—2014 роки та ін.

Справа Кучми

Представник удови Георгія Гонгадзе Валентина Теличенко оскаржила постанову Печерського райсуду Києва про визнання незаконним порушення кримінальної справи щодо Леоніда Кучми. «Я підготувала й поштою через Печерський районний суд направила в Апеляційний суд відповідну скаргу», — цитує адвоката Мирослави Гонгадзе агенція «Інтерфакс–Україна». Аналогічну скаргу подав і адвокат Миколи Мельниченка Микола Неділько. З–поміж іншого він просить Апеляційний суд направити матеріали справи на новий розгляд у суд першої інстанції. Нагадаємо: раніше апеляцію на закриття справи також подала Генеральна прокуратура.

Відділ кадрів

Президент Віктор Янукович видав указ про створення Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва. Головою служби призначено Михайла Бродського — колишнього голову Держкомпідприємництва.

Боже ж мій!

Сьогодні Віктор Янукович візьме участь у Подячному молебні з нагоди завершення 2011 року. Про це повідомляє офіційний сайт Президента.