Театр і музика. Красиве і корисне

Театр і музика. Красиве і корисне

Відомий актор, режисер та продюсер Олег Меньшиков вирішив спробувати себе в новому амплуа — персонального керівника свого «Оркестру мрії». Про симпатії до духової музики артист говорив неодноразово і ось нарешті від слів перейшов до справи, згуртувавши 25 музикантів в «Оркестр мрії». Своєму оркестру Меньшиков надав таку свободу, яку... тільки може дозволити його режисерська концепція: музиканти не сидять в оркестровій ямі, вони не лише грають, а й співають, танцюють, імпровізують, словом, забезпечують достойну компанію актору на сцені.

Фольк–старт

Фольк–старт

Всеукраїнський фестиваль «Червона рута», попри процеси нищення усього українського, вкотре засвідчив, що «не вмре, не загине» не лише українська пісня, а й споконвічний зв’язок народу зi своїм корінням, звичаями і традиціями. Музичний форум, що дав старт таким грандам, як «Брати Гадюкіни», ВВ, «Кому Вниз», «Плач Єремії», ТНМК та іншим, знову якщо і не «запалив» нових зірок, то подарував спраглому до української музики слухачеві кілька десятків талановитих виконавців та колективів.

Без цензури

Без цензури

Епічній групі — епічний початок. Концерт, що відбувся 20 листопада у київському Палаці спорту, відкрили виступом оркестру ЗСУ: стрункі ряди співали «Многая літа» і «День народження». Потім на сцену вийшли самі ювіляри, причому в старому складі. Шанувальники гурту, які пропустили початок концерту, вирішивши прийти на хедлайнерів, були дуже розчаровані, оскільки Скрипка разом із Піпою (який пішов із «ВВ» у 2007 році) та Здоренком (покинув гурт ще у 1991–му) просто виконали кілька стареньких пісень колективу. Опісля хлопці, які 25 років тому рвали публіку у приміщенні київського заводу «Більшовик», розділилися і кожен виступив зі своїм сьогоднішнім проектом: Піпа — із @traktor’ом, а Здоренко — із «Грейдером».

Всі статті рубрики