Друзі по балу

16.11.2011

Настала пора традиційних листопадових балів військових у США. Цьогорічні вечірки американських вояків — не зовсім звичайні. «Фішкою сезону» стали запрошення на святкові вечори «морпіхів» різних знаменитостей. Почалося з того, що сержант морської піхоти Скотт Мур покликав на бал акторку українсько–єврейського походження Мілу Куніс. Бравий «морпіх» записав відеозвернення до голлівудської зірки, виклав його на YouTube і невдовзі став знаменитим: його порив підтримали десятки тисяч людей. Міла спершу погодилася скласти Мурові компанію, потім вирiшила подумати... А вчинок Скотта став прикладом для багатьох інших вояків США, які почали кликати на осінні бали зірок шоу–бізнесу, підключати до цього відеосервіси та Facebook. Чи не найбiльш резонансною стала вiдмова Скарлетт Йоханссон.

Пішла цiєю стежкою і Келсі Де Сантіс — кремезна білявка в чині капрала. У липні Келсі запросила на бал Джастіна Тімберлейка — знаменитого співака й актора. Цікаво, що Де Сантіс, як і Скотта Мура, надихнув фільм «Друзі по сексу»: у ньому Куніс і Тімберлейк виконують ролі молодих людей, котрі «по–дружньому» домовились кохатися без жодних зобов’язань та інтимних переживань.

І от — сенсація: Джастін Тімберлейк не лише відповів на запрошення дівчини–«морпіхівки», а й сходив із нею на бал, що відбувся минулих вихідних у Річмонді, штат Вірджинія.

Як повідомляє канал WTVR.com, Тімберлейк поводився цілком природно і був дуже милий. Вбраний у костюм із метеликом, він спілкувався з самою Де Сантіс та іншими морськими піхотинцями, фотографувався з ними, брав участь у застіллі. Актор поділився враженнями від балу на своєму офіційному сайті і назвав його «одним із найбільш зворушливих вечорів у своєму житті».

А бал Скотта Мура, на якому чекають Кунiс, ще попереду — він пройде 18 листопада в Північній Кароліні.