На зміну «героїновому шику» — «трояндовий»

16.11.2011
На зміну «героїновому шику» — «трояндовий»

Попри те, що Кейт Мосс досі залишається однією з найдорожчих моделей світу, її слава потроху відходить у минуле. Після народження дитини й заміжжя 37–річна манекенниця втратила той «героїновий шик», якому завдячувала своєю шаленою популярністю на початку 1990–х. Проте їй є кому передати естафету. Ще на весіллі Кейт і рокера Джемі Хінса в липні цього року модні оглядачі звернули увагу на одну з дружок — молодшу сестру нареченої по батькові, 13–річну Шарлотту. А днями на сайті Fashionista з’явилася й перша професійна фотосесія юної білявки, яка, схоже, таки успадкувала модельні гени (її тато розлучився з мамою Кейт 24 роки тому).

Нагадаємо, коли 1988 року саму Кейт в аеропорту ім. Кеннеді помітив і запросив на фотосесію скаут модельного агентства, їй було 14. Тож у Лотти Мосс є всі шанси повторити блискучу кар’єру знаменитої родички. Правда, батьки дівчинки вважають, що відпускати її в модельний світ іще рано. Маючи перед очима приклад Кейт, яка завдяки цьому бізнесу не лише заробила мільйони, а й зіпсувала здоров’я та зажила слави наркоманки, «ікони анорексиків», мама Шарлотти, Інджер, наголошує: хай дитина спершу виросте, а потім сама вирішує, чи потрібне їй це «красиве болото».

«Батьки мають рацію — Лотті варто ще трохи зачекати. Але можна не сумніватися в тому, що з класичною зовнішністю «англійської троянди» на неї чекає блискуча кар’єра!» — вважає скаут Керол Вайт. Вона свого часу «відкрила» Наомі Кемпбелл та багато інших майбутніх супермоделей.