Шніцель, штрудель, штурм!

Шніцель, штрудель, штурм!

Якщо ви потрапите до Відня восени, вас на кожному кроці переслідуватимуть три «ш»: шніцель, штрудель, штурм! Якщо в іншу пору року, тоді останнє — а це ніяка не атака, а сезонний напій — замінить інше «ш»: шоколадні цукерки «Моцарт».

Старт Українських ресторанних сезонів

Старт Українських ресторанних сезонів

Починаючи із цієї осені, українці ще на один крок наблизилися до цивілізації: усі бажаючі зможуть відчути себе гурманами у малобюджетний спосіб. Два десятки фешенебельних закладів харчування у Львові та Києві протягом двох тижнів пропонуватимуть відвідувачам меню від власних шеф–кухарів за доступною ціною. У Львові з 14 по 28 листопада , а у Києві з 21 листопада по 5 грудня обід із трьох страв коштуватиме 145 гривень, із чотирьох та келихом вина — 195 гривень. Щоправда, насолодитися фірмовими наїдками під час Ресторанних сезонів можна буде з 11–ї ранку до 19–ї вечора. Які саме ресторани беруть участь у цьому сезоні, можна дізнатися з мережі Facebook та на сайті www.bestrest.in.ua. Звідти ж буде й інформація про меню та форми подачі страв. Зазвичай береться базовий принцип: готувати з місцевих сезонних продуктів, використовуючи палітру різноманітних кухонь: від національної та домашньої — до високої авторської та страв кращих світових стандартів.

Всі статті рубрики