Поліцейське сафарі

Поліцейське сафарі

Поліцейські з околиць Колумбуса, столиці американського штату Огайо, на кілька днів перекваліфікувалися у мисливців. Їм довелося відстрілювати диких тварин, що втекли позавчора з приватного зоопарку в місті Зейнзвілл. Майже всіх утікачів знищено: правоохоронці заявляють про відстріл 49 iз 56 звірів.

Тече вода, тече бистра, Тай горя зазнає

Тече вода, тече бистра, Тай горя зазнає

Потужна повінь, яка вже кілька місяців тероризує Таїланд, докотилася й до столиці. Під час екстреної наради урядовий Центр боротьби з повінню ухвалив рішення «пожертвувати» східними районами Бангкока заради порятунку центру. У результаті було відкрито три із семи шлюзів (два на річці Чаопрайя і один на одному з обвідних каналів). Провінцію Нонтхабурі, яка фактично є частиною Бангкока, а також східні райони міста — Мінбурі, Клонг Самва і Сай Май — затопило водою на рівні до двох метрів. «Ми зобов’язані врятувати центральні райони столиці, адже розташовані там банки, фінансові та управлінські установи будуть відігравати величезну роль у відновленні нормального життя після повені», — заявив один з керівників Центру, міністр інформації та інформаційних технологій Анудіт Накхонтхап.

Тричі перший

Тричі перший

Перший президент Французької Республіки, що розлучився під час президентської каденції. Перший глава держави, що на цій посаді одружився. А відтепер — ще й перший французький президент, який за часів керівництва країною став батьком. Усе це — про Ніколя Саркозі, який завдяки своїй третій дружині Карлі Бруні ввійде в історію французької влади тричі рекордсменом. Позавчора ввечері 43–річна модель, співачка, актриса й просто перша леді Франції народила довгоочікувану дочку.

Пане полковнику, ось і кінець

Пане полковнику, ось і кінець

Війну в Лівії можна вважати завершеною: останнє велике місто, яке досі утримували вірні колишньому лідеру сили, впало під натиском повстанців, а сам Муаммар Каддафі загинув. Новина про те, що колишнього лідера країни Муаммара Каддафі заарештовано, з’явилася вчора після успішного штурму його «малої батьківщини» — міста Сірт. Спершу представник Національної перехідної ради Лівії Абдель Маджід оголосив, що екс–диктатора поранено в ноги. А згодом уточнив: під час сильного вогню, який відкрили сили повстанців проти його групи, Каддафі отримав ще й поранення в голову, яке виявилося смертельним. Пізніше журналістам вдалося отримати фото, на якому зображено закривавленого чоловіка, дуже схожого на полковника Каддафі.

Всі статті рубрики