ЦИТАТИ ТИЖНЯ

21.10.2011

Євгенія Тимошенко–Карр,
дочка Юлії Тимошенко
— про стеження за нею:

— Я вже давно знаю симптоми того, що мій телефон «на прослушці», знаю, що говорити в цих випадках. Якщо бачимо «хвіст», то теж в курсі, як діяти. Бувало, вибігала через задні двері бару, як у детективних фільмах... На собі особисто я ніякого тиску не відчуваю. Але знаю, що є якесь «велике око», яке постійно за мною стежить.

(«Огоньок»)

 

Олег Медведєв,
політолог, політтехнолог БЮТ
— про зміну геополітичного орієнтиру Президента Януковича:

— Європейський вибір «регіоналів» — це міф, у який могли повірити лише ті, хто в 2009 році проковтнув жуйку (політтехнолога ПР) Манафорта «Янукович змінився» . Та й російський вибір — сумнівний. Вибір Януковича — межигірський, а де воно те Межигір’я стоїть — жодної різниці: хоч в Європі, хоч в Азії, хоч в Африці. Аби не в Антарктиді: вода замерзне в унітазі, і що тоді? Золоту пропадати?

(«Фейсбук»)

 

Микола Томенко,
віце–спікер ВР від БЮТ
— про те, що останні політичні події можуть зашкодити проведенню Євро–2012 в Україні:

— Те, що вчора Президент України, очевидно, жартома і всерйоз на зустрічі з президентом Росії заявив, що хоче, щоб у фіналі Євро грали Україна і Росія, я сприйняв дуже серйозно. Бо якщо далі буде згортання євроінтеграції України, то Євро–2012 перетвориться на московську Олімпіаду–1980, а Україна та Росія гратимуть і у півфіналі, і у фіналі, бо інші країни можуть не приїхати на це Євро.

(«Українська правда»)

 

Анатолій Присяжнюк,
Голова Київської облдержадміністрації
— про призначення реконструйованого за 4,5 млрд. НСК «Олімпійський»:

— Коли відкривали «Олімпійський», мене запитали: а навіщо він потрібний, він же буде збитковим? Але ви мені вибачте, це — надбання держави. Адже коли римляни будували палаци, вони ж не думали, хто їх буде утримувати. Вони будували на віки. Аналогічно «Олімпійський» збудований на віки.

(«Главком»)

 

Інна Богословська,
нардеп від Партії регіонів
— з обмовкою у прямому ефірі:

— До тих пір, поки в Україні на вищих посадах будуть знаходитися люди з кримінальним минулим...

(«Шустер Live»)