Нелегалів поменшало

Нелегалів поменшало

У Державній прикордонній службі України відмічають сталу тенденцію до зменшення потоків незаконних мігрантів в останні роки. Як повідомили «УМ» у прес–службі Держприкордонслужби, починаючи з 2008 року кількість нелегалів, що намагалися потрапити до нашої держави, зменшилася аж у 2,5 раза. За дев’ять місяців цього року «зелені кашкети» затримали 6,2 тисячі незаконних мігрантів, тоді як за аналогічний період минулого року — 15,7 тисячi осіб.

Москаль, на Ющенка зуби не скаль!

Москаль, на Ющенка зуби не скаль!

Президент України (2005—2010 рр.) Віктор Ющенко звернувся до Київського райсуду міста Сімферополя (Автономна республіка Крим) із позовною заявою про захист честі, гідності та відшкодування завданої моральної шкоди. Наразі суд ще не визначився щодо відкриття провадження у справі. Відповідачем має бути народний депутат Геннадій Москаль, який зареєстрований саме у Сімферополі. Ціна позову — одна гривня.

Прокурор навчить?

Прокурор навчить?

Печерський райсуд столиці віднедавна заслуховує свідків у справі Юрія Луценка щодня (чергове засідання відбудеться сьогодні), через що адвокати екс–глави МВС навіть заявили про неприпустимість розгляду цієї справи у такому виснажливому режимі. Мовляв, неможливо ні підготуватися до засідання, ні свідків нормально викликати. Тим більше що свідки скаржаться Феміді на те, що їх запрошують до суду без повісток. Ще й у порушення законодавства їх викликають на засідання... співробітники Департаменту внутрішньої безпеки МВС, а не працівники канцелярії суду!

Всі статті рубрики