Школа виживання

Школа виживання

Кінець вересня — початок жовтня — пора, коли студенти, які звикли проводити літо за кордоном, усе ж повертаються у пенати рідних університетів. Зокрема, це стосується тих, хто брав участь у програмі WORK and TRAVEL ALASKA, що представляє собою одну з найкращих програм міжнародного молодіжного обміну, розроблених насамперед для тих, хто ставить собі за мету заробити чималий капітал та скористатися унікальною можливістю спробувати себе як персонал Seafood processing companies. Ці компанії спеціалізуються на переробці та упакуваннi морепродуктів і розташовані на узбережжі Тихого океану, на території найбільшого штату США — Аляски.

Візерунок на щастя

Візерунок на щастя

Менді — давнє мистецтво розпису тіла хною. Власне, саме слово «менді» є другою назвою хни — фарби, виготовленої з виду рослин, що проростають в Індії, Пакистані та Північній Африці. Це швидкий, безболісний і найбезпечніший спосіб зробити собі татуювання, причому воно тимчасове, тому батьки можуть бути спокійними, якщо ви раптом прийдете з «малюнком». Сьогодні це мистецтво широко розповсюджене в усьому світі, особливо в Індії та країнах Сходу.

Даєш «Дольче енд Габбана»!

Даєш «Дольче енд Габбана»!

Таку «виховну» функцію для студентів Київського національного університету ім. Шевченка взяв на себе нічний клуб Crystal Hall. Ексцес стався зі студентками першого року навчання юридичного факультету. Сімнадцятирічні дівчата не пройшли дрес–код клубу, хоча про вимоги до стилю одягу заздалегідь їх ніхто не повідомив. Натомість квитки неповнолітнім продали вільно і без попередженння про те, що якщо до закладу їх не пропустять, то юні «клаберші» о другій ночі мають повертатися додому самі.

Всі статті рубрики