Для тих, кому за 165

13.10.2011
Для тих, кому за 165

Найкраще у світі тіло належить представниці України. Такий висновок зробило журі чемпіонату з бодібілдінгу та фітнесу, що завершився днями в Бангкоку (Таїланд). Перше місце в категорії «Жінки зростом понад 165 см» виборола українська красуня Хрисанті Дімопулос. Причому сама Санта запевняє, що взагалі на цей конкурс не збиралася. «Я тренуюся щодня, але так, щоб на чемпіонат світу полетіти... До останнього не хотіла», — цитує чемпіонку «ТСН». Хрисанті — наполовину грекиня — брала участь уже в багатьох конкурсах краси, а всеукраїнську популярність здобула як учасниця телешоу «Стань «Міс Всесвіт–Україна» 2006 року.

А переконав дівчину позмагатися за титул найфігуристішої її нинішній цивільний чоловік Володимир Самсоненко — бізнесмен, пасинок колишньої голови Фонду держмайна України Валентини Семенюк. «Це більше Вовина перемога — в тому сенсі, що він від початку повірив у це, допомагав мені — так, що я сама повірила», — зізнається Дімопулос.

Своїм міжнародним успіхом 24–річна красуня похвалилася й колишньому чоловіку, шоумену Андрію Джеджулі. Екс–подружжя нарешті налагодило дружні стосунки заради спільного сина Даніеля, якому вже три роки.

У Володимира Самсоненка також є син від першого шлюбу. Тепер вони із Сантою мріють про спільну донечку.