Життя — як серіал

11.10.2011
Життя — як серіал

Американська актриса Крістін Девіс вирішила вчинити за прикладом своєї найвідомішої героїні — Шарлотти Йорк із телесеріалу «Секс і місто». Шарлотта дуже мріяла про дітей, але завагітніти ніяк не вдавалося, тому зрештою вона вдочерила китайську сироту. А невдовзі після цього виявила, що й сама вагітна.

Крістін також давно хотіла стати мамою, та все не складалося. Передусім тому, що красивій і розумній жінці не щастить в особистому житті. Романи з колегами по акторському цеху Алеком Болдуїном, Лівом Шрайбером та Джеффом Голд­блюмом виявилися нетривалими, й у свої 46 відома акторка залишається без «другої половинки». Але мрію про дитину Крістін таки здійснила: кілька місяців тому вдочерила новонароджену дівчинку, яку назвала Джемма Роуз.

«Це те, чого я дуже давно хотіла. Я почуваюся такою щасливою... І досі мрію знайти чоловіка, від якого мені захотілося б народити. Я не здаюся. У моїх друзів є діти, яких я дуже люблю. І тіткою мені дуже подобається бути, няньчити племінників», — каже зірка.

За словами Кріс­тін, вона давно хотіла всиновити маля, та все не наважувалася, бо переконана, що для дитини найкраще — зростати в повній сім’ї, де є і мама, і тато. Проте роки спливають, гідного чоловіка поряд так і не з’явилося, тож Девіс вирішила більше не зволікати. А може, просто згадала приклад своєї Шарлотти, якій поталанило саме тоді, коли вона вже втратила надію пізнати щастя материнства?