Під сто білих вельонів, під сто хусток

06.10.2011

58–річний Девід Блер та його 60–річна дружина Лорен потрапили до Книги рекордів Гіннесса. Сталося це після 2 жовтня, коли вони вже сотий (!) раз поєдналися у шлюбі. Як повідомляє сайт Guinnessworldrecords.com, ювілейне весілля Девіда й Лорен відбулося на курорті — у «Хард–рок кафе» міста Гонолулу (Гавайські острови)

Мешкають рекордсмени в місті Хендерсонвілл, штат Теннессі. Познайомилися в 1982 році й уперше стали на шлюбний рушник у 1984–му в Каліфорнії, у Топанга–Каньйон (при цьому Лорен погодилася стати дружиною Девіда не відразу, а лише з другої спроби). Надалі шлюбні церемонії проходили щоразу в різних містах і в різній обстановці.

На запитання, в чому сенс багаторазового одруження, Лорен Блер відповіла так: «Ми створені одне для одного і хочемо знову й знову ділитися шлюбними обітницями. Я люблю дивитися в очі Девіда, коли він повторює свою обітницю. Я знаю, що ця людина кохатиме мене аж до дня моєї смерті». І додала жартома: «Звичайно, Девід скаже вам, що він робить це щоразу для нового медового місяця!»

Подружжя Блерів планує й надалі одружуватися заново.

А конкуренцію Блерам у цій номінації можуть скласти британці Марк і Деніз Даффілд–Томас. Минулого року вони побралися 85 разів за шість місяців і були визнані «парою, яка встигла одружитися максимальну кількість разів за найкоротший термін».