Як не виграємо, то хоч сфотографуємо

04.10.2011

Київське «Динамо» чи донецький «Шахтар» виграють Лігу чемпіонів приблизно в 2015 році. «Зараз у вас багато грошей інвестується у футбол, і це принесе результати», — заявив журналістам під час перебування в Києві знаменитий у минулому хорватський форвард Давор Шукер. Він перебував у столиці України із представницькою місією — презентував трофей Суперліги. Знаменитий Кубок чемпіонів, який ще жодного разу не підкорювався українським командам чи клубам екс–СРСР, гостював у Києві три дні в рамках промо–акції «Юнікредит–банку».

Разом із Шукером срібну амфору, що має всередині золоте покриття, представляли португалець Луїш Фігу та наш Олексій Михайличенко.

Демонстрація призу на Софійській площі перетворилася на справжнє шоу, причому — безкоштовне. Пройшовши через коридор, який імітує тунель для виходу футболістів на поле, кожен охочий під звуки оплесків потрапляв у виставковий простір, де змінювалися фото– та відеосюжети на великих екранах, архівні кадри історичних матчів. Включно до неділі з кубком можна було сфотографуватися, а якщо дуже постаратися — то й помацати його.

Наступний на маршруті трофея ЛЧ — Донецьк, там чаша гостюватиме 7—9 жовтня, після чого поїде в Сербію.