Без Гулі, зате з Вікі й Барселоною

Без Гулі, зате з Вікі й Барселоною

У центрі уваги модниць усього світу — Нью–Йорк. Тут триває тиждень моди сезону весна/літо–2012. Проте цього разу відвідувачі не побачать витворів дизайнерської фантазії дочки президента Узбекистану Гульнари Карімової, яка торік успішно дебютувала у Нью–Йорку з колекцією свого бренду GULI. Напередодні початку нинішнього фешн–шоу його організатор, компанія IMG Fashion, оголосила, що призначений на 15 вересня показ колекції Карімової скасовано. Компанія не надала жодних пояснень, окрім того, що «виникла низка питань».

Так хотіли слави, аж посиніли

Так хотіли слави, аж посиніли

«Смурфикам» гріх скаржитися на успіх у публіки — за два місяці після світової прем’єри цей мультик зібрав уже понад 450 мільйонів доларів, а його герої опинилися серед найпопулярніших іграшок у дітвори всього світу. Але компанії Sony Entertainment, яка «народила» синіх гномів, цього видалося мало. У рамках рекламної кампанії мультфільму там вирішили перетворити на «смурфоленд» цілий населений пункт.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Щастя — це коли дружина схожа на ідеал, діти схожі на тебе, робота схожа на хобі, при цьому теща не схожа на начальника, начальник не схожий на ідіота, а зарплата не схожа на милостиню.

Всі статті рубрики