Елі та моделі

17.08.2011
Елі та моделі

Ліндсей Лохан із колись перспективної голлівудської старлетки й улюблениці американських підлітків уже давно перетворилася на скандальну героїню світської хроніки та завсідницю реабілітаційних клінік для алкоголіків. Проте сумний приклад старшої сестри не відвернув наймолодшу з чотирьох дітей Донати і Майкла Лоханів від бажання й собі пробитися у шоу–бізнес. Як і Ліндсі, Еліана з дитинства знімалася в рекламі і мріяла стати топ–моделлю або актрисою. Тепер Елі 17, і вона має всі шанси прославитися в модельному світі: днями з дівчиною підписала контракт одна з найпрестижніших агенцій світу — Next.

«Ми звернули увагу на цю дівчину ще тоді, коли вона знімалася в рекламній кампанії для бренду «6126» (лінія модного одягу, яка належить Ліндсей. — Ред.). У свої 16 Елі виглядала дуже професійно. Ми дуже пишаємося майбутньою співпрацею з нею. Це новий тип моделі — з обличчям–хамелеоном. Мрія будь–якого фотографа!» — заявила директор відділення Next у Лос–Анджелесі.

Це вже не перша спроба Еліани Лохан прославитися й вийти з тіні сестри. Спершу вона спробувала себе в кіно (малобюджетний «жахливчик» про привидів вийшов лише на DVD), але не надто вдало. Потім подалася в музику — записала сингл All The Way Around. Знімалася й на телебаченні — у сімейному реаліті–шоу Living Lohan. Утім життя сімейки Лоханів користувалося не надто великою популярністю у публіки, і зрештою програму закрили.