За вісім життів можна ще багато встигнути!

02.08.2011

Після деяких звернень зі скаргами виробники побутової техніки почали писати в інструкціях: «у цій мікрохвильовій печі не можна сушити домашніх тварин, бо загинуть», «у пральній машині не можна купати дітей» тощо. Ну щоб цілковито зняти з себе відповідальність за дії недоумкуватих споживачів. Однак, виявляється, є кошенята, яким пральна машина — по коліно! Це засвідчив випадок, що днями трапився у Шотландії.

Мешканка міста Абердін Сьюзан Гордон прихистила в себе малу кицю. Назвала її Принцесою. Двомісячна тваринка з цікавістю досліджувала нове житло, залізла в бак пральної машини, вмостилася там на купі брудного одягу й заснула. Сьюзан не помітила кицьку всередині, захлопнула дверцята, засипала порошок і ввімкнула пристрій. Коли через годину прання жінка відкрила машину, щоб розвісити речі, то побачила мокру перелякану Принцесу, яка заплуталася в парі джинсів. Господиня відразу побігла з кошеням у ветеринарну клініку.

Як повідомляє місцеве видання «Абердін івнінг експрес», лікарі з’ясували, що навіть після тривалого обертання в центрифузі Принцеса не отримала надто суттєвих травм. У кицьки йшла кров із носа, а також запалилися очі від прального порошку. Потерпілій дали знеболювальне, сечогінний засіб і мазь для очей. Уже через два дні Принцеса почувалася цілком нормально. Ветеринари назвали її просто щасливицею і пожартували, що «прання забрало одне з дев’яти життів кицьки».