Снаряд в одну вирву? Та навіть тричі!

29.07.2011

Звичайна американська сім’я зі штату Північна Кароліна, мабуть, володіє особливим даром ясновидіння, адже втретє за двадцять років виграє в лотерею великі гроші. Як повідомила агенція «Ассошіейтед пресс», днями родина Макколі ось так просто збагатилася 100 тисячами доларів. Цю суму розігрували в миттєвій лотереї 10X the Money. Поща­стило дочці, яку звуть Кімберлі.

Попередній виграш щасливої сімейки становив 161 172 долари — то було у квітні 2007 року, і постаралася мама, Емі Макколі, яка купила квиток лотереї Carolina Cash 5.

А вперше Макколі тріумфували в 1991 році, та ще й як. Емі й Кімберлі зірвали джекпот розміром 15,5 млн. доларів у New York Lotto. Як бачимо, сім’я щоразу підкорює іншу лотерею. При цьому Макколі сприймають як буденність «невеликі призи» — двічі по тисячі доларів, виграні дочкою 2009 року.

Як розповіла журналістам після чергового виграшу Кімберлі Макколі, вона не вважає себе «такою вже везучою». І щоразу почувається на сьомому небі від щастя, коли отримує чималі гроші з лотереї. Адже до таких виграшів «неможливо звикнути».

Кімберлі бачить джерело везіння в матері. На її думку, Емі притягує до себе удачу в лотереях.

 

ДО РЕЧІ

Рекордний в історії європейських лотерей виграш — 185 млн. євро, або 257 млн. доларів — значно ускладнив життя власників джекпоту, шотландського подружжя Вейр. 64–річний Колін і 55–річна Кріс, які на радощах необачно «засвітилися» на прес–конференції, мусили тікати з дому і ховатися десь у готелях. Адже Вейри, увійшовши до числа 500 найбагатших британців, стали об’єктами підвищеного інтересу родичів, ЗМІ, всіляких роззяв, диваків та здирників. Перед будинком Кріс і Коліна в містечку Фалкірк почали збиратися натовпи людей, які просять пожертвувати грошей на свої потреби — такі мізерні порівняно з джекпотом «Євромільйонів».