Волга на півмільйона

Волга на півмільйона

На Різницькій таки привідкрили завісу таємничого затримання голови Держфінпослуг Василя Волги. Учора виконувач обов’язків Генпрокурора Ренат Кузьмін повідомив, що високопосадовця запроторили до ізолятора тимчасового утримання за підозрою в отриманні хамара у півмільйона доларів. Кримінальну справу порушено за частиною 3 статті 368 (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище) Кримінального кодексу. Окрім пана Волги, у справі проходять ще три представники комісії, які працювали в безпосередньому підпорядкуванні голови.

Пропустіть підполковника...

Пропустіть підполковника...

П’ятдесят тисяч гривень донецькі правоохоронці готові викласти тому, хто допоможе впіймати чоловіка, якому вдалося перехитрити охорону режимного об’єкта й утекти на волю. Кілька днів тому, під час планового етапування до виправної колонії, засуджений 48–річний Станіслав Петренко зумів обвести навколо пальця співробітників охорони й спокійно залишив межі СІЗО №5. Як і належить, на пропускному пункті чоловік пред’явив посвідчення і, представившись підполковником міліції, зник у невідомому напрямку. Свідки бачили, як він сідав у якийсь автомобіль поблизу СІЗО.

Секс–катівня

Секс–катівня

Днями в Кременчуці співробітники міліції затримали кримінальний квартет у складі трьох молодиків віком від 17 до 21 року та їхньої 19–річної «бойової подруги», котрі фактично цілу ніч катували і ґвалтували 20–річну землячку. Для останньої той вечір почався з найприємнішого — відзначення Дня бухгалтера в Палаці культури «Нафтохімік». Уже після опівночі їй зателефонував знайомий — 21–річний працівник охоронного агентства — й запропонував продовжити святкування в його квартирі, де також зібралася дружня компанія.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики