НОВИНИ ПЛЮС

22.07.2011

Інсулін продаватимуть лише за рецептом

Міністерство охорони здоров’я ініціюватиме відпуск гормону лише за пред’явленням рецепта. Як заявив очільник МОЗ Олександр Аніщенко, наразі експеримент iз рецептурним відпуском інсуліну вже проводять у Києві та Полтаві.

Міліція спростувала вбивство брата Арбузова

Правоохоронці не підтверджують інформацію, що у вівторок у Донецьку ударом ножа було вбито двоюрідного брата глави Нацбанку Сергія Арбузова. «Ні, це не двоюрідний брат. Загиблий не носить прізвище Арбузов», — заявив начальник Ворошилівського райвідділу Донецька Іван Ласкавий.

Як повідомляли деякі ЗМІ, 18 липня у сутичці з нетверезим чоловіком отримав смертельне поранення в серце чоловік, який нібито перебував у родинних зв’язках з очільником головної фінансової установи країни.

Де ж Сацюк?

Міський глава Малина (Житомирська область) Сергій Стельмах заявив про те, що справді зустрічався з екс–заступником голови СБУ Володимиром Сацюком, але не три дні тому, а кілька місяців тому. «Так, ми дійсно зустрічалися. Це була випадкова зустріч не в парку, а на одній із вулиць Малина, в центрі міста. Я йшов, ми зустрілися, переговорили про батьків Сацюка. Мені здається, що батьки в нього обоє ще живі», — цитує Стельмаха УНІАН.

Нагадаємо, Сацюк фігурує у кримінальній справі про отруєння Віктора Ющенка у 2004 році як підозрюваний, він уже тривалий час перебуває в міжнародному розшуку.

Учора заступник Генерального прокурора Ренат Кузьмін підтвердив, що Володимир Сацюк дійсно в Україні і співпрацює зі слідством. «Сацюк з’являється в Україні, і це не є секретом», — заявив Кузьмін.

Розбір польотів

Працівників ЗМІ, які висвітлювали судове засідання у справі Юлії Тимошенко 6 липня, викликають до МВС для проведення слідчих дій. Відповідний запит отримала редакція телеканалу новин «24». У міліції просять надати всі відзняті під час засідання аудіо– та відео–матеріали.

Нагадаємо, 6 липня в залі суду сталася сутичка між народними депутатами від БЮТ, які відмовилися покинути залу, та представниками міліції. Тоді ж правоохоронці застосували надмірну силу до журналістів.

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>