Безпарадна незалежність

Безпарадна незалежність

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У серпні цього року наша держава святкуватиме ювілей. Утім не лише урочистого параду військової техніки, а навіть традиційного військового оркестру на майдані Незалежності не буде. Влада пояснює, що економить гроші. Президент Віктор Янукович постановив скасувати проведення 24 серпня 2011 року парадів військ у Києві,  Керчі, Одесі, Севастополі, а також містах, де розташовані штаби оперативних командувань та видів Збройних сил. 

Знову цей вібріон

Знову цей вібріон

Холерний вібріон співробітники СЕС виявили у воді, яку подавали насосною станцією першого підйому Павлопольського водосховища Маріуполя. Вона призначалася для технічних потреб місцевого машинобудівного гіганта — «Азовмашу». Виявити холеру допомогла випадковість — на неї захворів один iз робітників підприємства. Постраждалий опісля стверджував, що вживав технічну воду, яка, за висновками медиків, і стала причиною захворювання.

Євангеліє модернове

Євангеліє модернове

Книзі, на якій присягають українські президенти, наприкінці серпня виповнюється 450 років. З метою належної організації святкових урочистостей серед української інтелігенції створено громадський комітет «Пересопницьке Євангеліє — 450 років». У рамках його діяльності нещодавно народилася оригінальна думка — надати усім охочим можливість власноруч переписати по одному рядку з Євангелія.

Кримський вояж Джей Ло

Кримський вояж Джей Ло

Неперевершена Дженніфер Лопес, або, як її називають фанати, Джей Ло, всього на день чартерним рейсом з охороною, бек–вокалом і 20 тоннами музичної апаратури завернула до маловідомого їй кримського селища Партеніт. Винятково з огляду на вигідну фінансову пропозицію. Як дізналася газета «Сєгодня», ціна питання — мільйон «зелених» за якихось півгодини «живого» співу на весіллі 33–річного Амона, сина нафтового магната із сонячного Узбекистану Азама Асланова.

Ех, Смуглянка....

Ех, Смуглянка....

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У ніч на 19 липня в реанімації Ірпінської центральної міської лікарні Київської області на 58–му році життя помер Сергій Підгорний, більше відомий як Вітя Щедронов iз кінострічки «В бій ідуть самі «старики». Зірковий час Підгорного розпочався в 1973 році, коли першокусника Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка–Карого запросив на зйомки сам Леонід Биков. На той час роль Смуглянки вже вивчав Анатолій Матешко, однак відмовився.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Креветка з кримінальним душком

Креветка з кримінальним душком

Спецоперація УБОЗу в Чорноморському біосферному заповіднику завершилася арештом директора, його заступників та єгерів. Усі вони, за даними правоохоронців, «кришували» незаконний вилов креветки і риби. На даний час посадові особи заказника перебувають в ізоляторі тимчасового утримання. Порушено кримінальну справу за ст. 364 ч. 3 Кримінального кодексу — зловживання владою або службовим становищем. Як розповів «УМ» начальник херсонської міліції Валерій Литвин, у спецоперації брали участь 130 осіб — співробітники МВС, прокуратури, спецпідрозділу «Сокіл» і спецзагону внутрішніх військ «Омега»: «Спецоперація на території Чорноморського заповідника стала наймасштабнішим заходом щодо наведення порядку в рибному бізнесі не тільки в Херсонській області, а, напевно, всій Україні».

Всі статті рубрики