Який запах у яблука від яблуні

20.07.2011
Який запах у яблука від яблуні

Мадонна й Лурдес.

Те, що зірки шоу–бізнесу перекваліфіковуються в дизайнерів, не новина. Новина — що публіці намагаються диктувати смаки малолітні діти поп–ідолів. Як–от Лурдес, донька співачки Мадонни. Зараз дівчині 14 років, а вона незабаром представить свою першу косметичну колекцію.

Ідеться про модний лейбл Material Girl, створений Лурдес Чікконе Леон спільно з мамою (нагадаємо, Чікконе — це прізвище Мадонни, а Леон — прізвище батька дівчинки, спортивного тренера Карлоса Леона). У лінійку продуктів будуть включені лак для нігтів, блиск для губ, спрей і молочко для тіла, а також тіні для повік.

Як повідомляє сайт ContactMusic, Лурдес брала безпосередню участь у розробці кожної з позицій косметичної лінійки та керувалася власними смаками, добираючи аромати, кольори тощо. Лурдес розповіла, що в колекції косметики під маркою Material Girl будуть представлені засоби догляду за тілом із запахами фруктів, солодких спецій і квітів.

Ясна річ, що локомотивом у розкрутці бренду виступає 52–річна Мадонна. Material Girl («Матеріалістка») — це її прізвисько і назва відомої пісні 1985 року. Про початок дизайнерської кар’єри Мадонна оголосила навесні 2010–го, а презентувала модну марку спільно з дочкою рік тому.

Крім косметики, асортимент бренду Material Girl розширять нижня білизна і колекція суконь для коктейлів. Новинки надійдуть до нью–йоркських магазинів уже наступного місяця.

До речі, зараз із компанією Material Girl співпрацює дочка Оззі Осборна, 26–річна Келлі. Вона бере участь у просуванні продукції фірми.