Багаті мами

13.07.2011
Багаті мами

Бути доброю мамою та дружиною і при цьому робити успішну кар’єру зовсім не так складно, як здається. Особливо якщо ти — голлівудська зірка. Саме одна з найбільш багатодітних мам Голлівуду Анджеліна Джолі на пару з головною героїнею серіалу «Секс і місто» Сарою Джессікою Паркер очолила рейтинг найбільш високооплачуваних актрис за версією журналу «Форбс». За період із травня 2010–го по травень 2011 року Енджі та Сара заробили по 30 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Джолі виховує шістьох дітей — трьох біологічних і трьох усиновлених, а 46–річна Паркер — мама восьмирічного Джеймса та дворічних близнят Меріон і Табіти, народжених сурогатною матір’ю.

Як зазначає «Форбс», 36–річна Анджеліна завдячує лідерством у цьогорічному рейтингу шпигунському бойовику «Солт» та драмі «Турист». Кругленький гонорар актрисі виробники цих стрічок «відбили» сповна: у світовому прокаті обидва фільми зібрали близько 280 мільйонів доларів.

Щодо Сари Джессіки, то своїм успіхом вона вкотре завдячує «Сексу й місту»: цього разу найбільше прибутку їй приніс сіквел повнометражної стрічки, що зібрав у прокаті 290 мільйонів.

Другу сходинку списку найдорожчих кінозірок року теж поділили дві відомі актриси: Дженніфер Аністон та Різ Уїзерспун, які заробили по 28 мільйонів доларів. Замикає першу трійку Джулія Робертс із результатом у 20 мільйонів доларів. Також до десятки найбільш високооплачуваних актрис увійшли зірка вампірської «Сутінкової саги» Крістен Стюарт, Кетрін Хейгл, Камерон Діас, Сандра Буллок та Меріл Стріп.