Лауреатка стала мамою

16.06.2011
Лауреатка стала мамою

Нинішній рік став для Наталі Портман урожайним в усіх сенсах. Наприкінці зими їй присудили найвищу кінонагороду — «Оскар» за головну роль у фільмі «Чорний лебідь», також Наталі стала лауреаткою премій «Золотий глобус» і BAFTA. А позавчора акторка стала мамою — народила первістка, міцного, здорового хлопчика. Сталося це через п’ять днів після святкування 30–річчя Портман.

Батько дитини — хореограф Бенжамін Міллеп’є. Наталі познайомилися з ним на зйомках «Чорного лебедя», заручилася в грудні, але про дату весілля наразі нічого не відомо. Як і про ім’я синочка.

В одному з недавніх інтерв’ю голлівудська кінозірка ізраїльського походження заявила, що після пологів постарається майже повністю присвятити себе малюкові. «Коли я була молодшою, я рвалася змінити світ і все таке. Але на порозі тридцятиріччя зрозуміла: найкраще, що можна зробити для світу, — це виховати хороших, добрих, позитивних людей, які будуть у ньому жити», — цитує актрису журнал «Піпл».

Народження дитини Наталі називає «чимсь абсолютно новим», і роль мами їй дуже подобається. Що ж до участі в наступних кінопроектах, то зірка каже: «Я продовжуватиму зніматися, поки це приносить мені задоволення. Утім, не так уже й важливо, напишуть про тебе в підручниках чи ні. Віддавати час і сили своїм дітям — ось головне завдання!»